Kind-ouderworkshop boetseren

Soms is er doordeweeks maar weinig tijd om samen met je kind te genieten. Vandaar deze creatieve kleiworkshop voor ouder en kind. Tijdens deze heerlijke namiddag proeven ouder (grootouder, peter, ...) en kind van klei in al zijn facetten maar tegelijkertijd ook van het enthousiasme dat kunst teweeg kan brengen.
Ook ideaal als communie- of verjaardagscadeautje van meter, peter, tante, nonkel, oma, ...

Samen met je kind, je kleinkind, je petekind of je metekind ga je aan de slag. Het thema is "je hoofd, schatkamer van je verbeelding".

We laten onze fantasie de vrije loop en boetseren ware kunstwerken in een bepaald thema. De kinderen draaien ook een potje. Achteraf worden deze werkjes gebakken, zodat jullie een leuke herinnering hebben aan deze creatieve namiddag samen. Uiteraard verwennen we jullie tussendoor met een drankje en wat lekkers.

Deze workshop is bedoeld voor 1 volwassene en 1 kind van 5 (3de kleuterklas) tot 14 jaar. Wil je een 2de kind of een 2de ouder, oma, opa, ... meebrengen, dan is de meerprijs 35 . (Let wel: max. 2 kinderen per volwassene en max. 2 volwassenen per kind)


Inbegrepen

alle materiaal, bakken, glazuren

Prijs

70 euro voor 1 volw en 1 kind


Wanneer?

•  woensdag 30 oktober 2019 van 14u00 tot 16u30
er zijn nog plaatsen vrij

Schrijf je in via sabineskleiatelier@gmail.com of bel Sabine op 0472.87.64.49


Praktisch

Adres: Overleiestraat 29, Kortrijk
Op de dag van de workshop breng je mee: schort