Less is more

 Sabine Vanbiervliet, woensdag 1 februari 2012

Met grote bewondering en groeiende afgunst struin ik het web af naar websites van andere keramisten. Prachtige werken tref ik daar aan: wit transparant porselein, vazen in mooie gestroomlijnde vormen, schitterende schalen. Simpelweg mooi in al zijn eenvoud! Maar in Het Pottenatelier gaan we toch voor kleurrijke, vrolijke en speelse keramiek.  

Het less- is- more credo is namelijk totaal aan mij voorbijgegaan. Ik ben nogal van het overdaad schaadt niet – principe ! Geen pot of kom kan ik draaien of ik moet er iets aan boetseren, een ventje, een bloemetje, een neus, een niet bestaand dierenhoofd... Het kitch-gen in mij draait overuren!

Bij deze: als u uw volledig zen-geïnspireerde interieur met grijze zetels, witte muren, licht parket en crèmekleurige gordijnen een ietsiepietsie wil opvrolijken, dan kunt u van nu af aan in Het Pottenatelier terecht!


Dit was een blogje over: creativiteit

0 reactie(s)Laat een berichtje achter!

Naam*

Website

E-mailadres (wordt niet gepubliceerd)

Mijn berichtje*