Het Pottenatelier deelt een Paascadeautje uit!

 Sabine Vanbiervliet, maandag 2 april 2012

Mijn eerste beursdeelnames zitten erop. Eerst was er Tapisplage in Oostende, en dit weekend Handmade-in-Belgium in Genk. Het was daar heel gezellig,  goed georganiseerd, op een prachtige locatie, en ontzettend inspirerend en verrassend. Ik heb echt hele mooie dingen gezien, en fijne creatieve mensen met heel veel talent leren kennen. En het moet gezegd: Limburgers zijn echt hele vriendelijke mensen !

Ik was vooral benieuwd naar (en ook wel wat bevreesd voor) de reacties van het grote publiek op mijn werk. Do they love it, Do they hate it, het speelde als een liedje door mijn hoofd ! De reacties waren heel positief, van mooi, vernieuwend, uniek tot lief, grappig, zo speels... Waarschijnlijk waren er ook wel mensen bij die het maar niets vonden , maar ik zat als een echte positivo op mijn roze wolk zodat ik daar niets van gehoord heb.

Het bolletjesservies stemde de bezoekers instant vrolijk en velen haalden dan ook de lente in huis met een bolletjeskommetje of –kannetje. Ik hoop dat ze er veel plezier aan beleven.

Maar wat het meest in de smaak viel, waren de Bekers van Wonderlijke Wensen. Eigenlijk is dat helemaal niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat die bekers met heel veel liefde (en oké, soms ook wel wat gezweet en gevloek) gemaakt worden, zodat als je van de beker drinkt, er vanzelf al een klein stukje van je wens tastbaar wordt,......  alleen als je er echt in gelooft natuurlijk :-)

We hebben al volgende wensbekers :

Vogeltjesgefluit bij het opstaan, Elke dag mooi weer, Een overvloed aan liefde, Dagen vol muziek, Vlinders in je buik, Prachtige reizen, Een gezonde blos op je wangen, Wensen die uitkomen, Heel heel heel veel geluk, Heerlijke feestjes,  Wolkjes om op weg te dromen, Stoute schoenen om aan te trekken.

Deze laatste was heel vlug uitverkocht. Blijkbaar zijn er wel wat mensen die hun stoute schoenen wel eens wat vaker willen aantrekken !

Wensen en dromen:  Iedereen heeft er ! Ze zorgen voor een vleugje magie op een doodgewone dag ! Mijn vraag aan jullie: Wat wenst je hartje nog meer? Waar droom je van, welke diepe wens of klein verlangen maakt je gelukkig? Welke wensbeker moet het Pottenatelier nog maken?

Laat het me weten. Post je wens op mijn blog of op mijn facebookpagina en op Pasen zal dan één van de onschuldige kinderhandjes van op de foto, na het eieren rapen weliswaar, (ze kennen hier hun prioriteiten, de chocoholics) een dromer uitkiezen die een setje van 4 wensbekers zal ontvangen.

Alvast een vrolijk Pasen !


Dit was een blogje over: collectie

5 reactie(s)


Anniek op dinsdag 3 april 2012
Leuke website en blog....doe zo voort

veerle op zaterdag 7 april 2012
mijn wens ? of droom ?
wat meer 'me-time', zo : wat vaker , eens 'niks' moeten en dan lekker die idee-en uit m'n volle hoofd plukken en ze omzetten in 'echte dingen'.
gewoon-doen zeggen de kids , tja...
mooi serviesgoed , de 'bollen' vind ik het leukst ...

Sabine op zondag 8 april 2012
Veerle,
De onschuldige kinderhand trok een naampje. De wensbekers zijn de jouwe ! Stuur ik ze op of kom je er om in onze huiswinkel ? Laat maar iets weten !
Een ideetje om uit te voeren trouwens, me time. Hebben we allemaal wel eens nood aan. Nu nog de gepaste illustratie bedenken bij die woorden.

Groeten,
Sabine

veerle op zondag 8 april 2012
hè wat fijn dat ze voor ons zijn - stuur ze maar op , als dat kan - ik ben niet zo gauw in de buurt van zwevezele , ik mail je met de gegevens..

illustratie ? moet k es over peinzen... zal ik es doen bij n lekker tasje koffie uit die mooie bekers :)

veerle op vrijdag 13 april 2012
het is er , het is er , een héél koffieserviesje helemaal voor mij , fijn ...


Laat een berichtje achter!

Naam*

Website

E-mailadres (wordt niet gepubliceerd)

Mijn berichtje*