De Schrijfkabouter

 Sabine Vanbiervliet, maandag 2 december 2013

Je kunt het niet ontkennen: we bevinden ons in het digitale tijdperk. Mij zul je er geen kwaad woord over horen zeggen!  Een virtueel duimpje of een online complimentje kan wonderen doen voor mijn humeur en Ik kan me al helemaal vinden in haar stelling dat het internet soms een warme plek is...

Maar soms is het krijgen van een tastbaar handgeschreven kaartje gewoon heel erg fijn. Daarom vind je nu naast de keramiekjes en juwelen ook bijzondere wenskaartjes in de huiswinkel.

De grappige vintagekaarten van het "Ministerie van Unieke Zaken" brengen een stukje nostalgie in huis. Het "Departement Verwensingen" maakt prachtige kaartjes uit herontdekte foto's en beeldmateriaal. U kunt de volledige collectie vinden in onze huiswinkel.

Ook hebben wij de inspirerende collectie van het Symposion in onze huiswinkel. Het Symposion bestaat uit een klein team gedreven mensen die naar buiten komen met een verrassende collectie kaarten  en kleine geschenkjes. Poëtische woorden die prachtig grafisch vormgegeven zijn. Zelf verwoorden ze het als volgt :

Wij maken van woorden of gedachten dingen om te geven op momenten die er toe doen.

Een van hun mooiste kaartjes:

Verder hebben we nog handige schriftjes en pennen. Niets leuker dan een notitieboekje in je sjakos. Dat nodigt uit tot het opschrijven van mooie verhalen, grappige quotes, heerlijke adresjes en geniale invallen.

En dan is er nog de Schrijfkabouter van Het Pottenatelier: een ietwat nukkige dwerg met een buik vol schrijfgerief! ZIjn enige taak : het bevorderen van uw creativiteit! Voortaan  kunt u uw kaartjes schrijven bij ons in het Salon Sucré met de dwerg bij u aan tafel en met een pittige koffie, een geurige thee of een huisgemaakt gebakje. Dan komt de inspiratie vanzelf!


Dit was een blogje over: huiswinkel, creativiteit

0 reactie(s)Laat een berichtje achter!

Naam*

Website

E-mailadres (wordt niet gepubliceerd)

Mijn berichtje*